Du er her: HomeOm Dana-Tool

Om Dana-Tool

Dana-Tool A/S har nu fået en spændende ny hjemme side.

Vi vil forsøge at gøre siden til et spændende sted, at søge information. En hjemmeside med mange oplysninger om hvad der findes samt, hvad kommer af nye værktøjer i fremtiden. Du vil som kunde også få mulighed for at oprette dig som bruger her på siden. Den vej igennem vil du få adgang til vores kataloger samt nyhedsbrev. Alle som er tilmeldt som bruger vil få adgang til vores tilbud straks de bliver lanceret. Du vil også som Bruger få mulighed for at kunne downloade vores kataloger her på siden.

 

Ærlighed og menneskelige værdier.

Ingen langvarige relationer overlever uden fuldstændig ærlighed.Udviklingen af varige venskaber kræver en ekstra arbejdsindsats. Dana Tool A/S lever af langvarige relationer, og vi er helt klar over, hvilke krav det stiller til os. Der er mange andre ting, der spiller ind i valget af leverandør og samarbejdspartner. Teknologi, pris og kvalitet er nødvendige faktorer, men hos Dana Tool A/S tror vi i lige så høj grad på engagement, fleksibilitet og menneskelige værdier. Teknologien er en forudsætning, men den er intet uden personerne bag. Personer, der er i stand til at kommunikere og engagere sig. Og med gensidig tillid som det bærende element, der giver de bedste resultater.


Vort entydige mål er, at vi vil være vore kunders bedste leverandør af skærende og holdende løsninger. Med vores hjemmeside er vi kommet et skridt nærmere målet.

 

Vores adresse er:
Dana-Tool A/S
Salbjergvej 26
4622 Havdrup

Tlf. 70 20 07 27
Fax 70 20 07 28

 

 

Nyhedsbrevet

Tilmeld

Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev er du sikker på, at du altid får alle vores spændende kampagner så snart de starter.
Gå til toppen