Du er her: HomeArtiklerLeverandør infoEcoroll

Ecoroll

Brugervurdering:  / 0
DårligBedst ECOROLL har specialiseret sig I at lave kold overflade behandling af metal komponenter. Et verdens omspændende firma med et meget stort program af Rulle Polering, Dybe Rulning, Skive Polering. ECOROLL tilbyder en bred vifte af problem løsninger når det gælder overflader.ECOROLL var indtil til 1994 det amerikanske firma HEGENSCHEIDT Tooling Technology Division. Men i dag er det et helt selvstændig firma som fik navnet ECOROLL og det eneste det er tilbage er den 8 kantet form der omkranser logoet. ECOROLL har i dag salg ud over hele verden i Danmark er det Dana-Tool A/S der er agent for ECOROLL. De værktøjer som laves i dag er designet så de passer ind i standard maskiner. Dette resultere i at de kunder som vælger ECOROLL får signifikant økonomisk fordele, for en forholdsvis lav investering. Du kan læse mere om ECOROLL på de næste sider eller også kan du kontakt en af vores sælger, for at få mere information om hvad ECOROLL værktøjer kan gøre ved din produktion. De næste sider er på engelsk.

 Rulle Polering

Rulle Polering Er den bedste
proces til overflade finish på
metal. Den kold former
overfladen i stedet at fjerne
materialet ved drejning eller
fræsning.

 Dybde Rulning
Dybe Rulning er den mest
effektive mekaniske proces
til at forbedre brudstyrken på
dynamiske belastede
komponenter.
 Kundens fordele
Med ECOROLL værktøjer 
opnår du følgende fordele:
Din investering er hurtigt tjent hjem igen.
Hurtigere produktions tid,
Forbedret overfladekvalitet
Miljø venlig slet operation,
som samtidig giver det 
højere brudstyrke.
Nyhed: OMEGA - 
Cirkulær rulle polering

ECOROLL har opfundet og udviklet det nye OMEGA system. Det er udviklet på en sådan måde at sikre
at den Cirkulære form bliver endnu berde samt, at man helt undgår rivning af overfladen. Når man producere Hydraulik rør samt hydraulik cylinders.  Læs mere...

Nyhedsbrevet

Tilmeld

Ved at tilmelde dig til vores nyhedsbrev er du sikker på, at du altid får alle vores spændende kampagner så snart de starter.
Gå til toppen